Een goede onderzoeksleerlijn

Tijdens deze bijeenkomst willen we onze ervaringen op het Comenius met je delen en je uitnodigen mee te denken over hoe goed onderzoek in de in de bètarichting het beste uitgevoerd kan worden. 

Het uitwisselen met betrekking tot goed onderzoek doen in de bètarichting staat hierbij centraal. Aan welke eisen en vaardigheden moeten voldaan worden op verschillende scholen? Hoe maken we daar een doorlopende leerlijn van?

De eerste stap die we daarin willen zetten is samen met jullie, collega’s, te onderzoeken wat er nodig is voor goed onderzoek doen. In een vervolgsessie willen we onze bevindingen naast de eisen van de HBO’s en de universiteiten met betrekking tot onderzoek doen leggen. We willen dan vragen of een expert met ons kan meedenken. De datum voor deze tweede sessie zal tzt bekend worden gemaakt.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door docenten en voor docenten. De nadruk ligt echt op het uitwisselen van ervaringen met elkaar. samen gaan we onderzoeken wat we nog nodig hebben en aan de hand daarvan kunnen we de juiste experts erbij gaan zoeken voor de tweede sessie

De locatie is op het Comenius College te Hilversum. Een mooie school aan de rand van het bos met voldoende ( gratis) parkeergelegenheid. Ook zorgen we voor een warme maaltijd voordat je naar huis gaat.